Помощ


Указание за подаване на заявки за участие:


Стъпка 1. Натискате бутона „РЕГИСТРИРАЙ СЕ“

Стъпка 2. Въвеждате всички данни от полетата. Имейлът, който използавте при регистрацията ще служи за връзка на организаторите с вас. Моля, попълнете валиден имейл адрес.

Стъпка 3. Един клуб може да има повече от един ръководител. Ако желаете да добавите ръководител/и моля, натиснете бутона „ДОБАВИ РЪКОВОДИТЕЛ“ и въведете данните за него.

Стъпка 4. За да продължите натиснете бутона „РЕГИСТРИРАЙ СЕ“ .

Стъпка 5. Подаването на заявка за участие става с въвеждане на информация за всички участници.
Стъпка 5.1. Моля, попълнете задължителните полета: името, фамилията, датата на раждане (месец, ден, година).

Стъпка 5.2. След това изберете от падащото меню пола на участника.

Стъпка 5.3. Продължете с избора на държава от която е участника от седващото падащо меню.

Стъпка 5.4. Натиснете бутона „АКТИВЕН“ и след това „ДОБАВИ“.

Моля, повторете Стъпка 5 за всеки участник по отделно. Моля, въвеждайте имената на участниците коректно, защото както са въведени имената в тази секция, така ще бъдат изписани на дипломите, които получава всеки участник!
Стъпка 6. Когато въведете всички членове на клуба, които ще участват във фестивала, моля натиснете бутона „РЕГИСТРИРАЙ ТАНЦ“, после „НОВ ТАНЦ“

Стъпка 7. Въвеждате името на танца на Английски език. Моля въвеждайте коректно преведени имена на танци, защото както са въведени имената в тази секция, така ще бъдат изписани на дипломите, които получава всеки участник!

Стъпка 8. Въведете продължителността на танца (минути, секунди). Моля следете правилата за продължителността на танците в секция „РЕГЛАМЕНТ“ в навигацията.

Стъпка 9. Изберете в кой стил ще се състезава танца от падащото меню.

Стъпка 10. Натиснете бутона „АКТИВИРАЙ“. Моля обърнете внимание, че неактивните членове няма да могат да бъдат въведени в танц.

Стъпка 11. Качете музиката за този танц в полето по-долу. Без да сте въвели музика за танца, заявката е невалидна и не се приема от системата. Музиката трябва да е в MP3 формат!

Стъпка 12. Под това поле ще се покаже списък с всички участници, които сте въвели в Стъпка 5. Моля, изберете кои участници участват в танца като ги отбележите.

Стъпка 13. Натиснете бутона „ЗАПАЗИ“

Повторете Стъпка 6 „НОВ ТАНЦ“ за да подадете заявка за всеки следващ танц. Повторете Стъпки 7, 8, 9, 10, 11, 12 и 13.
Категорията и възрастовата група на участниците се изчислява автоматично от системата.
Можете да видите таксата участие за всеки един участник по отделно, както и обща сума в менюто „МОЯТ КЛУБ“ – „ЧЛЕНОВЕ“
След като веднъж сте направили вашата регистарция, можете да влизате в профила с името и паролата с които сте се регистрирали от бутона „Влез“ и да променяте и добавяте участници и танци преди крайният срок за подаване на заявки да изтече. След този срок промени са възможни само след одобрение от организаторите.

Редакция:


Стъпка 1. За да редактирате информацията за клуба ви или да смените паролата си, моля натиснете бутона „МОЯТ КЛУБ“ –„РЕДАКТИРАЙ КЛУБ“ или „ПРОМЕНИ ПАРОЛАТА“.

Стъпка 2. За да редактирате или добавите членове на клуба, моля натиснете бутона „МОЯТ КЛУБ“ – „ЧЛЕНОВЕ“

Стъпка 3. За да редактирате участник натиснете „РЕДАКТИРАЙ“.
Обърнете внимание, че участник може да бъде редактиран само ако НЕ участва в Активен танц. Ако желаете да редактирате участник, който участва в активен танц отидете на бутона „ВЪВЕДИ ТАНЦ“ от навигацията.
Изберете танцът/те в които участва членът, който желаете да редактирате и натиснете следния бутон:
След това махнете отметката „АКТИВИРАЙ“ и натиснете „ЗАПАЗИ“.

Стъпка 4. Върнете се на „МОЯТ КЛУБ“ – „ЧЛЕНОВЕ“ – „РЕДАКТИРАЙ“ – направете промените, после натиснете - „АКТИВЕН“ и „ЗАПАЗИ“.